Dinerkaart

Voorgerechten

Broodplankje
4,50
met kruidenboten en tapenade

Huisgemaakte chips
3,50
met oester knoflook dip

Mosterdsoep
6,50
lekker romig van Zwolse mosterd met krokant gebakken spek

Vegetarische Thaise currysoep
6,50
oosterse pikante crème soep

Rundercarpaccio
9,75
met sla, zongedroogde tomaat, kappertjes, zonnebloempitten, Parmezaan en honing mosterd dressing

Bietencarpaccio (vega)
8,50
dun gesneden gerookte biet, sla, noten, Parmezaanse kaas en een stroop van soja- wasabi

Hoofdgerechten

Spareribs
18,50
boterzacht, valt zo van het bot, afgelakt met een honing ketjap marinade met friet en een frisse rauwkostsalade

Kipsate
17,50
met pindasaus, kroepoek, seroendeng, uitjes en atjar, geserveerd met verse friet

Varkensschnitzel
17,50
krokant gebakken, geserveerd met champignon roomsaus, geserveerd met verse friet en rauwkost

Huisgerookte zalm
17,50
warm gerookt boven eikenhout, geserveerd met verse friet en rauwkost

Spies van biefstuk puntjes
21,50
gemarineerd in een oester/knoflook marinade, geserveerd met verse friet en rauwkost

Pulled pork
17,50
afgelakt met een uien chutney, groenten ratatouille, geserveerd met verse friet

Gestoofde Lamsschenkel
22,50
in tomaten-groenten saus met roseval kriel

Elly’s Beach burger, 100% rundvlees
16,50
met sla, zoetzure komkommer, uitgebakken spek en ui, geserveerd met verse friet

Vegetarische Thaise gele curry
16,50
lekker pittig, rijk aan groenten, geserveerd met witte rijst

Thaise gele curry met Kip
19,50
lekker pittig, rijk aan groenten, geserveerd met witte rijst

 

Reserveren?

Lunch & Diner menu