Cocktail workshop volgen

Bij onze cocktail workshop leert iedereen de lekkerste cocktails maken! Niet alleen de praktijk speelt bij Koktailz een belangrijke rol, maar we nemen onze klanten ook mee naar de oorsprong van de cocktails. Daarnaast zijn onze workshops een echte belevenis, waarbij uiteindelijk alle cocktails genuttigd zullen worden. Natuurlijk krijgen onze cursisten na afloop de heerlijkste recepten mee naar huis om de lekkerste cocktails nooit te vergeten!

De klant staat bij ons centraal! Dit betekent dat wij het belangrijk vinden om in samenspraak met onze klant de dag samen te stellen. Vooraf wordt er in een gesprek vastgelegd hoeveel en welke cocktails er gemaakt zullen worden. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij ons gemakkelijk aanpassen naar de wensen van de klant en verschillende situaties. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht tijdens onze workshops zeer belangrijk. Door leuke interactie momenten proberen onze shakers de cursisten beter te leren kennen en iedereen aandacht te geven.

Een cocktail workshop is tijdens diverse gelegenheden het perfecte uitje! Bijvoorbeeld als groepsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Gemiddeld duren onze workshops 2 uur, maar dit is afhankelijk van het aantal personen.
De workshop wordt ingericht op basis van het aantal personen en de wensen van de klant.

Een cocktailworkshop volgen is mogelijk met een groep vanaf 4 personen en vanaf € 21,-.